Pomagajmo in delimo zgodbe svojih junakov

Imate sodelavca, ki nesebično pomaga beguncem ali sosedo, ki skrbi za vašega hišnega ljubljenčka med vašo odsotnostjo? 

Predstavite svojega junaka iz vsakdanjega življenja in s tem pomagajte otrokom iz socialno ogroženih družin.  Vemo, da živimo v družbi dobrih ljudi, ki nam z vsakodnevnim junaštvom dokazujejo, da je še vedno dobro. ❤️ 

Delite zgodbo svojega junaka

Pomagajmo in delimo zgodbe svojih junakov

 

 

Imate sodelavca, ki nesebično pomaga beguncem? Predstavite svojega junaka iz vsakdanjega življenja in s tem pomagajte otrokom iz socialno ogroženih družin. ❤️

Delite zgodbo svojega junaka

Odkrijmo vsakdanje junake

Čeprav se nam ob besedi junak pred očmi pojavijo Martin Krpan, Superman in podobni pogumneži, ki izboljšujejo svet, so pravi junaki tisti, katerih zgodbe še čakajo, da jih zapišemo.

Zakaj ne bi tega spremenili in obenem še pomagali otrokom?

Delite zgodbo svojega junaka

Zapišite zgodbo svojega junaka. Za vsako zgodbo bo zavarovalnica Vita donirala 1 € za dobrodelni projekt mladega junaka Vida Čeplaka in njegove srednje šole. Vid za učence iz socialno ogroženih družin zbira sredstva, ki bodo namenjena nakupu oblačil, obutve, računalnikov in obiskom strokovnih ekskurzij ali sejmov.

Vnesite svoje podatke

Vnesite podatke o vašem junaku

Spoznajte Vitine junake

Resnični junaki so povsem vsakdanji ljudje. So gasilci, ki nesebično pomagajo v nesrečah in reševalci ter medicinske sestre, ki so tu vselej, ko jih potrebujemo. So prijazni obrazi na blagajni, ki priskočijo na pomoč, ko kupcu pred njimi zmanjka evro za nakup. Resnični junaki so ljudje, ki so se vsaj enkrat znašli na pravem mestu ob pravem času in komu polepšali dan. So ljudje, o katerih bi morali pisati zgodbe.