Pomagajmo in delimo zgodbe svojih junakov

Imate sodelavca, ki nesebično pomaga beguncem ali sosedo, ki skrbi za vašega hišnega ljubljenčka med vašo odsotnostjo? 

Predstavite svojega junaka iz vsakdanjega življenja in s tem pomagajte otrokom iz socialno ogroženih družin.  Vemo, da živimo v družbi dobrih ljudi, ki nam z vsakodnevnim junaštvom dokazujejo, da je še vedno dobro. ❤️ 

Delite zgodbo svojega junaka

Pomagajmo in delimo zgodbe svojih junakov

 

 

Imate sodelavca, ki nesebično pomaga beguncem? Predstavite svojega junaka iz vsakdanjega življenja in s tem pomagajte otrokom iz socialno ogroženih družin. ❤️

Delite zgodbo svojega junaka

Odkrijmo vsakdanje junake

Čeprav se nam ob besedi junak pred očmi pojavijo Martin Krpan, Superman in podobni pogumneži, ki izboljšujejo svet, so pravi junaki tisti, katerih zgodbe še čakajo, da jih zapišemo.

Zakaj ne bi tega spremenili in obenem še pomagali otrokom?

Sodelujte v foto natečaju

Izpolnite spodnji obrazec, naložite fotografijo prvih kolesarskih doživetij svojega malega bisera in se potegujte za 300 EUR honorarja za odkup fotografije in njeno uporabo na vseh medijih oziroma 150 EUR honorarja za odkup fotografije in njeno uporabo samo na spletnih medijih ter druge varne nagrade.

Sodelujete lahko do 16. junija 2023 do 23:59. Zmagovalce pa razglasimo 27. junija 2023.

Vnesite svoje podatke

Oddajte fotografijo

*Z oddajo fotografije otroka potrjujem, da sem njegov zakoniti zastopnik oz. zastopnik na podlagi odločbe sodišča oz. drugega pristojnega organa.