Razpisano delovno mesto

Knjigovodja

Sektor računovodstva in kontrolinga

Ljubljana

Prijave do: 24.05.2024

V Zavarovalnici Vita bi bili radi drugačni od drugih ponudnikov zavarovanj. Ljudem želimo svetovati, kako naj si zagotovijo varnost, in jim stati ob strani v trenutkih preizkušenj. Posvetili smo se življenjskim in nezgodnim zavarovanjem, vedno pa iščemo načine, kako jih ljudem približati na čim bolj enostaven in priročen način. Zato v svoji ekipi radi vidimo ljudi, ki izzive rešujejo s sodelovanjem in dobrimi idejami.

Kratek opis delovnega mesta

Veselimo se sodelovanja z osebo, ki si želi pridobiti izkušnje na področju računovodstva in se razvijati v svoji karieri. Če te zanima priložnost za vstop v svet računovodstva, ne odlašaj s prijavo in se pridruži naši ekipi kot knjigovodja (M/Ž).

Želiš delati v največji bančni zavarovalnici v Sloveniji? Si želiš občasno delati od doma? Imaš veliko obveznosti, zato bi ti bil premičen delovni čas pisan na kožo? Ti razgibano delovno okolje in prijazni sodelavci pomenijo veliko? Še nimaš delovnih izkušenj v računovodstvu, vendar si jih želiš pridobiti ali pa jih že imaš in jih želiš nadgraditi? Če si na večino vprašanj odgovoril/-a z »da«, potem si prava izbira za razpisano delovno mesto.

V Zavarovalnici Vita iščemo novo pomoč v našem računovodstvu, kjer si prizadevamo, da lahko vsakdo doseže svoj polni potencial.

Tvoje najpomembnejše naloge na delovnem mestu bodo:

 • knjiženje in usklajevanje analitične evidence z glavno knjigo,
 • knjigovodsko evidentiranje poslovnih dogodkov,
 • vodenje in usklajevanje kontov,
 • izdelovanje in kontroliranje obračunov,
 • pripravljanje podatkov za izdelavo poročil za notranje in zunanje uporabnike,
 • reševanje spornih in dvomljivih terjatev,
 • reševanje enostavnih reklamacij,
 • priprava in potrjevanje plačilnih nalogov,
 • opravljanje drugih del po nalogu nadrejenega oz. uprave, ki smiselno sodijo v delokrog delovnega mesta oz. dela delovne sredine, kjer se opravlja delo.

 

Od tebe pričakujemo:

 • VI/1. stopnja izobrazbe ekonomske ali druge sorodne smeri,
 • odgovornost za neprestano iskanje izboljšav in napredka v delovnem okolju,
 • zanesljivost, etičnost, usmerjenost na stranko, sodelovanje z drugimi in samoiniciativnost.

 

Mi pa ti ponujamo:

 • pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas s poskusnim delom 5 mesecev,
 • strokovno izobraževanje, karierno rast in spodbudo pri razvoju idej,
 • prijazno, urejeno in sproščeno delovno okolje z bogatim programom promocije zdravja na delovnem mestu,
 • možnost udeležbe na rednih izobraževanjih ter usposabljanjih,
 • možnost dela od doma,
 • pričetek dela takoj oz. po dogovoru.

Ugodnosti za naše zaposlene

Prilagodljiv delovni čas

Vsak od nas ima svoj življenjski ritem, ki mu najbolj ustreza. Nekateri so najučinkovitejši zgodaj zjutraj, drugi malce kasneje. Da bi bili kar se da spočiti in bistrih glav, si zaposleni v dogovorjenih časovnih okvirih lahko prilagodijo čas prihoda na delovno mesto in odhoda z njega. 

Možnost dela od doma

Dvakrat do trikrat tedensko se lahko zaposleni odločijo za delo od doma. Nekaterim to ustreza, ker prihranijo čas, ki bi ga sicer porabili za pot v pisarno, pa tudi zato, ker so tako učinkovitejši in lažje usklajujejo službeno in zasebno življenje. 

Strokovna izobraževanja

Znanje je gonilna sila zavarovalnice Vita, zato spodbujamo izobraževanje in strokovni razvoj vseh zaposlenih. Poleg lastnih izobraževalnih programov sodelavcem omogočamo še obisk različnih strokovnih usposabljanj doma in v tujini. 

Zavarujemo tudi tebe

Življenje je nepredvidljivo in dragoceno, zato zaposlenim ponujamo nekatera brezplačna zavarovanja zanje in njihove bližnje.

Zdrav duh v zdravem telesu

Poleg različnih športnih aktivnosti, kot so plavanje, tenis, odbojka in vodene vadbe v fitnesu, so zaposlenim v Viti na voljo tudi preventivni zdravstveni pregledi za nekatere resne bolezni. Z delavnicami sprostitvenih tehnik pa skrbimo tudi za naše dobro psihološko počutje. 

Družini prijazno

Prvi vrtčevski koraki in prvi šolski dan so pomembni družinski dogodki, ki jih zaposleni v Viti nikakor ne smejo zamuditi. Otroke razveselimo tudi z darili dedka Mraza, možnostjo ogleda otroških predstav v Cankarjevem domu ter z vstopnicami in ugodnejšim počitniškim varstvom v ZOO Ljubljana.

Dan za zdravje

Vsak zaposleni v zavarovalnici Vita ima en dodatni prosti dan, ki ga lahko porabi za rekreacijo ali oddih. Nekateri se odpravijo v hribe, drugi smučat ali plavat, vsak pa nam pošlje fotografijo z lepimi pozdravi za sodelavce. 

Vračamo družbi

Vsak od nas lahko po svoje prispeva k boljši in lepši prihodnosti, skupaj pa lahko naredimo še več. Vsako leto s pobudo Srce za svet zaposlene vključimo v aktivnosti, s katerimi se trudimo pustiti pozitiven pečat v družbi, katere del smo. Tako naša obljuba, da ljudem stojimo ob strani, dobi še globlji pomen. 

Družimo se

Skupaj rešujemo izzive in se družno veselimo uspehov. Vsako leto organiziramo dogodke, na katerih bolje spoznamo sodelavce, okrepimo ekipnega duha in izboljšamo medsebojne odnose. Veselimo se tudi rojstnih dnevov, pomembnih obletnic in osebnih uspehov. 

Spoznajmo se

Če te zanima delo v zavarovalnici Vita in bi se nam rad/-a pridružil/-a, nam do vključno 24. 05. 2024 na naslov kariera@zav-vita.si pošlji prijavo s svojo predstavitvijo in življenjepisom.

Oddaj prijavo