Življenje nas vse preseneča

Poskrbite tudi za manj prijetne plati življenja

Družina je najsvetlejša in najpomembnejša točka našega vesolja. Naše življenje se vrti okrog nje in naredimo vse, da bi jo zavarovali in obvarovali. Kadar pomislimo na najhujše, na bolezen in smrt, se nam zdi, da je to še daleč in da se to dogaja drugim. Hkrati nas vsake toliko časa spreletita skrb, slutnja, kaj pa če? Kaj pa če se to zgodi nam? Kaj bo z našimi najbližjimi? Se bodo znašli? Bodo preskrbljeni?

Kaj, če se mi zgodi najhujše?

Take misli in skrbi najraje pozabimo, redkeje pa poiščemo rešitev, kako poskrbeti za svojo varnost in varnost najbližjih. Dobro je, da si odgovorite na vprašanja: Ali je finančna varnost najbližjih v primeru moje smrti ogrožena? Je moj otrok preskrbljen v primeru moje smrti? Je družinski proračun močno odvisen od mojega prihodka? Ali želim najbližjim zapustiti večjo vsoto denarja? Imam podjetniški kredit, ki ga bodo najbližji težko odplačevali? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je prav, da se življenjsko zavarujete.

Kako naj poskrbim za varnost družine?

Življenjsko zavarovanje NLB Vita Varna je najboljši odgovor na vprašanje, kako poskrbeti za varnost družine. NLB Vita Varna je rizično življenjsko zavarovanje, ki zagotavlja socialno varnost vaših najbližjih v primeru vaše smrti. Namenjena je:

  • vsem, ki želite poskrbeti za finančno varnost najbližjih v primeru svoje smrti;
  • družinam, v katerih je družinski proračun močno odvisen od enega partnerja in ob njegovi smrti družina ne bi mogla ohraniti trenutnega stanja;
  • staršem, ki že varčujejo za varnost družine in bi v primeru svoje smrti radi z večjo vsoto poskrbeli za najbližje;
  • podjetnikom, ki imajo kredit, ob njihovi smrti pa ga družina ne bi zmo­gla sama poplačati.

Zakaj NLB Vita Varna?

NLB Vita Varna omogoča visoke zavarovalne vsote ob razmeroma nizkih in fiksnih mesečnih premijah. Zavarovanje začne veljati dan po sklenitvi, zdravniški pregled pri višjih zavarovalnih vsotah pa je brezplačen.

NLB Vita Varna lahko že za 10 EUR na mesec zagotavlja zavarovalne vsote nad 50.000 EUR. Mesečne premije so fiksne, tako boste ob sklenitvi natančno vedeli, koliko plačujete za življenjsko zavarovanje. Vaši najbližji so upravičeni do zavarovalne vsote v celotnem znesku tudi v primeru smrti že dan po sklenitvi zavarovanja.

Za koliko naj se zavarujem?

Višino zavarovalne vsote ali mesečno premijo lahko izberete sami, da pa se boste lažje odločili, smo pripravili nekaj informativnih izračunov z dobo trajanja 10 let.

Spol in starost

Višina zavarovalne vsote

Premija

moški, 30 let

100.000 EUR

20 EUR

moški, 35 let

120.000 EUR

32 EUR

ženska, 30 let

150.000 EUR

15 EUR

ženska, 35 let

170.000 EUR

22 EUR

Življenje nas vse preseneča. In to je lepo. Z življenjskim zavarovanjem NLB Vita Varna poskrbite tudi za manj prijetne plati življenja. Vabimo vas, da si preberete več o življenjskem zavarovanju NLB Vita Varna ali se oglasite v vseh NLB poslovalnicah ali Banki Celje, kjer za vas skrbijo le usposobljeni zavarovalni posredniki z licenco Agencije za zavarovalni nadzor in v nasprotju z nekaterimi zavarovalnimi zastopniki in posredniki niso plačani od prodaje posamezne police.

Več informacij lahko dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 87 98.

Varčevanje Finance

Prejšnji članek:

In kam gre potem denar?