Že več kot 10 let povezani z življenjem

V življenjski zavarovalnici NLB Vita d.d. Ljubljana letos smo leta 2013 praznovali 10-letnico delovanja na slovenskem trgu življenjskih zavarovanj. Zelo smo ponosni, da smo kljub zahtevnim razmeram ohranili položaj največje bančne zavarovalnice v Sloveniji. Naša zavarovanja so dobro sprejeta, saj se Slovenci vse bolj zavedamo tega, kako pomembna sta življenje in varna prihodnost vsakega izmed nas.

V življenjski zavarovalnici NLB Vita smo tako že več kot 10 let zavezani življenju in vsemu, kar je povezano z njim. Zavedamo se svoje povezanosti z lokalnim in širšim okoljem, v katerem delamo in živimo, zato podpiramo družbene dejavnosti, ki bogatijo naše življenje. Kot zvesti prijatelji Živalskega vrta Ljubljana smo ob svoji 10-letnici delovanja ljubljanskemu živalskemu vrtu pomagali zgraditi bivalni prostor za tigre in poskrbeli za varno življenje dveh sibirskih tigrov. Oba – Vita in Vito – sta se že udomačila v novem domu, kjer se tudi zelo dobro počutita. Kmalu bo naravo prekrila snežna odeja, zato bo obisk tigrov v živalskem vrtu v zimskih mesecih še toliko bolj razigran in čaroben. Vabljeni!

V prihodnosti potrebujete nekaj zanesljivega

V NLB Viti v središče svojih vrednot in načina poslovanja postavljamo zavarovance, zato bomo v življenjski zavarovalnici NLB Vita tudi v prihodnje skrbeli za varno prihodnost vas in vaših najdražjih. Ob svojem prazniku in bližajočem se času božično-novoletnih obdarovanj smo pPripravili smo vam široko paleto življenjskih zavarovanj. Oblikovali smo jih za posameznike in družine v različnih življenjskih situacijah in jih njim tudi prilagodili. Ustvarili smo jih z mislijo na vaše želje in potrebe, zato boste med njimi zagotovo našli tako, ki vam ustreza.

Vabimo vas da pregledate našo ponudbo zavarovanj , oziroma da se oglasite v kateri koli poslovalnici NLB ali poslovalnici Banke Celje, kjer vam bodo prijazni svetovalci odgovorili na vsa dodatna vprašanja in skupaj z vami poiskali najustreznejšo obliko življenjskega zavarovanja za vas.

Več informacij lahko dobite tudi na brezplačni telefonski številki 080 87 98.

Finance

Prejšnji članek:

Življenje nas vse preseneča