NLB Vita, življenjska zavarovalnica, novice, NLB Vita Brošura življenjskih zavarovanj, maj 2015

NLB Vita Uvodnik

Vita pomeni življenje. Življenje v vsej svoji razgibanosti, zanimivosti in nepredvidljivosti. Življenje v vseh odtenkih, v vseh obdobjih – od razigranega otroštva prek razburljivega odraščanja, načrtovanja in ustvarjanja družine vse do sproščenega uživanja v starosti. Kot je pestro in z različnimi situacijami posejano življenje, se iz trenutka v trenutek razlikuje tudi višina naše  dgovornosti – odgovornosti do nas in do naših bližjih.
V NLB Viti vam pomagamo ujeti najboljše iz vsakega trenutka, vsakega obdobja življenja in iz najboljšega v sedanjosti poskrbeti za brezskrbnost v prihodnosti. S širokim izborom življenjskih zavarovanj naše zavarovalnice vam ponujamo varnost v vseh ključnih življenjskih situacijah.


V vseh NLB Poslovalnicah vam bomo skrbno prisluhnili in vam pomagali izbrati najprimernejše zavarovanje. Svetovali vam bomo, kako pravilno zavarovati najpomembnejše – vaše življenje.
Verjamemo, da je zdaj – v času izzivov, v času negotovosti – pravi trenutek za to, da poskrbimo za varnost in brezskrbnost vas in vaših bližnjih.

mag. Barbara Smolnikar,
predsednica uprave NLB Vita. 

Zloženka

Kredit Nezgodno zavarovanje Varčevanje Otroci Potovanje Starost 65+