Izogniti se nezgodi je preprosto. Razen, kadar ni.

 
Bodimo iskreni. Življenje je večinoma predvidljivo in z malce previdnosti se lahko izognemo marsikateri nevšečnosti. A že en sam nepredvidljiv dogodek lahko življenje obrne na glavo.

Mogoče vas bo presenetil podatek, da se največ nezgod zgodi doma in v prostem času. Nezgoda pa se seveda lahko zgodi tudi v prometu, na delovnem mestu ... Skratka kadarkoli in kjerkoli. In njene posledice lahko v veliki meri vplivajo tudi na vaše finančno stanje in finančno stanje vaše družine.
Za tiste, ki svojo finančno varnost in finančno varnost svojih najbližjih neradi prepuščate naključju, je na voljo nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda.

NLB Vita Nezgoda je preprosto nezgodno zavarovanje, ki ponuja kritje za nezgodno smrt, nezgodno smrt v prometni nesreči, nezgodno invalidnost ter nadomestilo za zlom kosti. Izbirate lahko med različnimi paketi. Obseg kritij je prilagojen dejanskim finančnim potrebam stranke v primeru nezgode. Vsakemu paketu se lahko poljubno priključi še paket kritij dnevnega nadomestila
za aktivno zdravljenje in bolnišnični dan. Zavarovanci, stari od 14 do vključno 64 let, lahko sklenejo Osnovni, Dvojni ali Premium paket.

Nezgodno zavarovanje Otroci