Zavarovanje za otroke in mladino, NLB Vita Nezgoda Junior

Raziskave kažejo, da se 20% telesnih poškodb otrok in mladine zgodi med organizirano gibalno dejavnostjo v vrtcih oz. šolah, 62% med organizirano izven šolsko dejavnostjo in 18% med dejavnostjo v prostem času. Najpogostejše poškodbe pri otrocih so zlomi kosti.  Kar 15% vseh zlomov doživimo v času otroštva, so pa zlomi dvakrat pogostejši pri dečkih kot pri deklicah.


Nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior je namenjeno predšolskim in šolskim otrokom ter dijakom in študentom v starosti do vključno 25 let. Z nizko letno premijo lahko nezgodno zavarujete svoje otroke tako, da izberete enega od treh različnih paketov: 

 

 

 

  • Paket PREVIDNI je namenjen vsem, katerim je pomembna visoka zavarovalna vsota v primeru invalidnosti. Olajša vam finančno breme pri preureditvi domačega okolja po nezgodi. Letna premija že od 20,41 EUR dalje.
  • Paket AKTIVNI je namenjen vsem, ki želijo ob relativno visoki zavarovalni vsoti za trajno invalidnost poskrbeti tudi za nadomestila v primeru lažjih poškodb otroka. Letna premija že od 21,82 EUR dalje.
  • Paket ŠPORTNIK pa je odlična izbira, če je otrok član športnega kluba in starejši od 6 let. Tako bo otrok zavarovan tudi v primeru poškodb, ki se zgodijo na treningu ali udeležbi na javnih športnih tekmovanjih. Letna premija že od 39,33 EUR dalje.

Zavarovanje se lahko sklene za 1 leto ali 1 leto z avtomatičnim podaljšanjem. V primeru sklenitve zavarovanja v juniju ali juliju, bodo otroci brezplačno zavarovani cele počitnice, torej do 31.8.2016.

 

Nezgodno zavarovanje Otroci