Otroška igra je nedolžna. Razen kadar ni!

Najpogostejše poškodbe pri otrocih so zlomi kosti in kar 15% vseh zlomov doživimo do konca osnovne šole. So pa zlomi dvakrat pogostejši pri dečkih kot pri deklicah. Raziskave kažejo, da se 20% telesnih poškodb otrok in mladine zgodi med organizirano gibalno dejavnostjo v vrtcih/šolah, 62% med organizirano izven šolsko dejavnostjo in 18% med dejavnostjo v prostem času.

Najpogostejši vzrok težkih poškodb otrok in mladine so prometne nesreče. V 2014/2015 je bilo v populaciji do 24. let udeleženih okoli 5.000 oseb, kar pomeni vsak 100-ti otrok oz. mladostnik.

Zato ne pozabite na sklenitev nezgodnega zavarovanja za vaše otroke.

NLB Vita Nezgoda Junior je nezgodno zavarovanje otrok in mladine, ki nudi tri pakete, prilagojene vašim željam in aktivnostim vašega otroka:

  • Paket PREVIDNI je namenjen vsem, ki vam je pomembna visoka zavarovalna vsota v primeru invalidnosti. Olajša vam finančno breme pri preureditvi domačega okolja po nezgodi. Prva letna premija z 10% popustom že od 18,37 EUR*.
  • Paket AKTIVNI je namenjen vsem, ki želite ob relativno visoki zavarovalni vsoti za trajno invalidnost poskrbeti tudi za nadomestila v primeru lažjih poškodb otroka. Prva letna premija z 10% popustom že od 19,64 EUR*.
  • Paket ŠPORTNIK je odlična izbira , če je vaš otrok član športnega kluba in je starejši od 6 let. Tako bo vaš otrok zavarovan tudi v primeru poškodb, kis e zgodijo na treningu ali udeležbi na javnih športnih tekmovanjih. Paket vsebuje tudi dvakratnik zavarovalne vsote paketa Aktivni v primeru zloma kosti. Prva letna premija z 10% popustom že od 35,40 EUR*.

Zavarovanje velja celo leto, ne glede na to, ali se je nezgoda zgodila v času šole, v prostem času ali v času šolskih počitnic in ne glede na državo nezgode. Začetek zavarovanja je lahko že naslednji dan po podpisu ponudbe, pod pogojem, da je plačana prva premija in ni vezano na šolsko leto. Izbirate pa lahko med enoletnim zavarovanjem ali enoletnim zavarovanjem z avtomatičnim podaljšanjem. Več o pogojih zavarovanja si lahko preberete na https://www.nlbvita.si .

Zavarovanje lahko hitro in enostavno sklenete v eni izmed 100 NLB Poslovalnic ali na spletni strani NLB Vite (LINK). V kolikor  boste zavarovanje sklenili do 30. septembra, vam priznamo še 10% popusta na prvo letno premijo.

*popust velja samo na prvo letno premijo.

Zavarovalnica, ki trži in sklepa nezgodno zavarovanje NLB Vita Nezgoda Junior,  je NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana. Zavarovanje tržijo poslovne enote NLB d.d., Ljubljana. Banka pri tem nastopa kot zavarovalna posrednica. NLB Vita, življenjska zavarovalnica d.d. Ljubljana, v primeru nastanka zavarovalnega primera jamči za izplačilo v višini zavarovalne vsote.
 

 

Nezgodno zavarovanje Varčevanje Otroci

Prejšnji članek:

Kdo bi odplačal vaš kredit?