NLB Vita nezgoda Junior

Otroška igra je nedolžna. Razen, kadar ni.

Na Radio 1 smo poslušalcem na simpatičen način predstaviti pomembnost nezgodnega zavarovanja za otroke in mladostnike NLB Vita Nezgoda Junior. Poleg tega pa je bil namen razbiti mite oz. razbliniti strahove staršev, ki iz strahu pred nezgodami svojim otrokom velikokrat prepovejo določene aktivnosti.

Poslušalce so pozvali, da z njimi delijo strahove svojih staršev oziroma zatožijo kar sami sebe in zaupajo, česa svojim otrokom ne dovolijo.

NIKOVA ZGODBA:

Sem Nik in moje starše je najbolj strah tega, da bi delal salte s ponjavo, ki je žal nimam na zelenici na blazine, ampak bi uporabil jogije. Bojijo se tega, da bi si polomil vrat in umrl. Nekaj časa sem imel možnost vaditi v šoli, vendar so krožek ukinili. Seveda če bom kdaj imel ponjavo in blazino, bomo s prijatelji spet vadili. Naš glavni cilj pa je, da bi naredili akrobatsko točko in jo enkrat pokazali pred publiko.

Ekipa Radia 1 je Nikovo zgodbo razglasila za zmagovito in kot obljubljeno, so Nika peljali v telovadnico, kjer se je učil izvajati salte. Mama je bila sicer na trnih a pomirjena, ker je bil Nik v profesionalnih rokah. Preverite na spodnjem videu.

 

Poskrbite za svoje otroke s sklenitvijo nezgodnega zavarovanja NLB Vita Junior.

Nezgodno zavarovanje Otroci