Ko se zgodi življenje

Lepota življenja je skrita v izkušnjah, ki jih s seboj prinašajo leta, v avanturah, ki nam poživljajo vsakdan, in v lepih spominih, ki jih z veseljem obujamo in delimo z najbližjimi.

A to pač ni vse – lepota življenja je tudi v njegovi nenehni nepredvidljivosti. Nikoli namreč ne moremo zagotovo vedeti, kaj nam bo prinesel dan, v katerega smo se zbudili. Se bodo dogodki zvrstili tako, kot smo jih načrtovali, ali pa bodo nenadejane okoliščine vse postavile na glavo?

Odgovora vnaprej ne poznamo, zato uživajmo v prav vsem, kar nam ponuja dan. Otrokovi dosežki v šoli ali pri športu, pa nakup sanjskega stanovanja, zaslužen dopust in privlačno potovanje v najbolj eksotične kotičke sveta so lepši del našega življenja, ki se ga veselimo in z radostjo načrtujemo. Načeto zdravje, nenadne nesreče ali celo smrt pa so tiste tegobe, ki nas presenetijo kot strela z jasnega. Zato je odgovorno poskrbeti, da bodo ti dogodki čim manj neprijetni, pri tem pa lahko vedno računate na našo pomoč. V življenjski zavarovalnici NLB Vita namreč o nepredvidljivostih življenja razmišljamo namesto vas.

Predstavljamo vam vse tiste življenjske situacije, ki jih prehodimo od rojstva do smrti, ter zavarovanja NLB Vita, ki so oblikovana tako, da predvidijo neprijetne zaplete in ponudijo oporo takrat, ko jo najbolj potrebujete. Vse o naših, v celoti vam prilagojenih življenjskih zavarovanjih boste izvedeli tudi v vseh NLB Poslovalnicah, zato vas vabim, da obiščete naše prijazne in strokovne bančnike.

 

Kredit Nezgodno zavarovanje Varčevanje Otroci Potovanje Starost 65+ Finance