Poskrbite za finančno varnost tistih, za katere živite

Ali želite svojim bližnjim zagotoviti finančno varnost in ponuditi možnost, da ohranijo enak življenjski standard tudi v primeru, da se vam zgodi najhujše? Ali vas skrbi, da vaši najbližji ne bi zmogli prevzeti vseh finančnih bremen v primeru vaše smrti? 


Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili z DA, potrebujete življenjsko zavarovanje.

Mlademu človeku se veliko dogaja. Študij, prva zaposlitev, poroka, nakup lastnega doma, rojstvo prvega otroka, morda celo drugega ... Vsak korak zahteva precejšnja finančna sredstva. V tem obdobju je človek najbolj aktiven, potuje in ustvarja na vseh področjih, hkrati pa čuti željo po preseganju lastnih meja. Doseganje življenjskih ciljev pa s seboj prinaša tudi določeno stopnjo tveganja, zato se v življenjske pustolovščine podajte odgovorno. 

Tveganje zmanjšate s sklenitvijo življenjskega zavarovanja – NLB Vita Odgovorna za mlade, s katerim boste poskrbeli za svoje najbližje, če se vam pripeti najhujše.

Poglejmo primer:

Maja in Luka sta mlad par, ki pričakuje drugega otroka. Maja je 30-letna farmacevtka, zaposlena kot trgovska potnica in veliko časa preživi na cesti. Pred tremi leti ju je z možem Luko osrečilo rojstvo sina Marcela. Takrat sta se odločila, da bosta Marcelu omogočila študij v tujini in različne prostočasne dejavnosti. Ker se zavedata, da bi smrt enega ali drugega bistveno vplivala na družinske finance, sta se odločila, da bosta oba sklenila NLB Vita Odgovorna za mlade. Pomirjena sta, saj vesta, da bo Marcelu omogočena lepa prihodnost tudi v primeru, če se enemu ali drugemu kaj zgodi.

Življenjsko zavarovanje - NLB Vita Odgovorna za mlade  upošteva starost in življenjski slog zavarovanca, zato so visoke zavarovalne vsote za vse med 18. in 34. letom starosti dosegljive po ugodni premiji. Za samo 5,99 EUR mesečno lahko sklenete življenjsko zavarovanje Življenjsko zavarovanje - NLB Vita Odgovorna za mlade . Zavarovanje traja 10 let, v primeru da pride do najhujšega, pa bodo tvoji bližnji prejeli 50.000 EUR zavarovalne vsote.

 

Kredit

Prejšnji članek:

Preden se odpravite v Belgijo