Dobra Vita poskrbi za brezskrbno potovanje

Načrtuješ potovanje in nisi popolnoma prepričan/a, ali so podnebne razmere na destinaciji v tem letnem času primerne in ne veš, ali za vstop v državo potrebuješ vizo in potni list ali je dovolj osebna izkaznica? Morda pa sploh še nimaš ideje, kam bi se odpravil/a in potrebuješ navdih? Dobra Vita bo v NLB Vita Messengerju poskrbela za odgovore na vsa tvoja vprašanja in dileme okrog potovanj ter ti poleg tega svetovala tudi, kdaj se je najbolje zavarovati in kolikšna zavarovalna vsota je potrebna za katero državo.

Na NLB Vita Facebook profilu te v Messenger poštnem predalu po novem pričakuje osebna svetovalka Dobra Vita, ki pozna odgovore na številna vprašanja. Dobra Vita je pogovorna robotka, ki je osnovana na umetni inteligenci in bo s teboj med drugim delila zanimive namige o tem, kam varno potovati, kdaj se zavarovati … kljub vsemu svojemu znanju morda še ne bo razumela čisto vsega, a se izjemno hitro uči. Če se naročiš na njena obvestila, pa ti bo občasno poslala kakšno pomembno novičko ali uporaben nasvet. 

Zagotovo si se že znašel/la v situaciji, kjer si na potovanje lahko vzel/a le omejeno količino prtljage in se nekaj ur pred odhodom mrzlično trudil/a zapreti zadrgo na kovčku ali se odločal/a, kateri outfiti bodo morali zaradi pretežke prtljage ostati doma. Dobra Vita ti tudi pri tem priskoči na pomoč z nasveti za pakiranje, da se izogneš doplačilu za pretežko prtljago in se na dopust odlično pripraviš. 

Pozna številne posebnosti, ki veljajo za posamezne države in jih je dobro vedeti pred odhodom, pri načrtovanju naslednje dogodivščine pa ti pomaga tudi z informacijami o lokalni valuti in morebitnih nevarnih območjih, ki se jih raje izogni. V primeru težav je Dobra Vita zate pripravila tudi neposredne kontakte posameznih veleposlaništev in klicnega centra NLB Vita, kjer ti bodo lahko takoj priskočili na pomoč.

Potovanje