Še so dobri časi

Ob zaključku leta smo se že večkrat vprašali, kakšen bo pogled na 2020 skozi očala zgodovine. Katere ključne besede ga bodo opisovale?

Prijetno preseneča, koliko dobrote smo ljudje delili v tem letu. In dobrota ljudi je Vitina motivacija! Če smo po eni strani v obdobju z ogromnimi izzivi, nam življenje po drugi stran vsak dan postreže z zgodbami, ki nas navdajajo z upanjem in nam pritrjujejo – Še so dobri časi!

V Vitin DNK smo že leta 2003, v samem začetku, zapisali entuziazem. Ne iščemo rešitev, ampak najboljšo rešitev. Razmišljamo, kako nasmeh spremeniti v smeh. Med novicami iščemo tiste optimistične. Ob vesti o poplavah se raznežimo zaradi zgodbe, ki je navsezadnje združila psička in njegovo skrbnico. Novica o rasti uporabe digitalne komunikacije med starejšimi nas razveseli, saj so tako v stiku s svojimi bližnjimi. Potopis mlade študentke o potovanju po vzhodni Evropi, kjer se je izgubila, nas je ganil, saj so jo otroci okoliške vasi pomagali, da se je utrujena spočila in nadaljevala svojo pot. Še so dobre zgodbe! Želimo si jih še več in verjamemo, da željo delimo z mnogimi med vami.

Zato ne preseneča, da nam je bilo zgolj v pristno veselje prispevati k obnovi sob v Porodnišnici Postojna, že vrsto let sodelovati z ljubljanskim živalskim vrtom, omogočiti počitnice številnim otrokom, ki si tega ne bi mogli privoščiti … Obljubimo, da bo takšnih dejanj še več. Še so dobre zavarovalnice!

Bolj kot kadarkoli prej, so pred nami časi, da v ospredje stopijo dobre zgodbe in produkti. In k temu smo se v življenjski zavarovalnici Vita zavezali za prihajajoče 2021! Ste z nami?

Skušali bomo narediti čim več, da se bomo naslednjega obdobja spominjali skozi prizmo dobrih časov. Zaznamujmo ga s toplino, plemenitostjo, srčnostjo!

Še so dobri časi!

mag.Mirella Miškič, direktorica sektorja trženja in prodaje

 

 

Donacija ultrazvoka postojnski porodnišnici
Prenova bazenov za morske leve v Živalskem vrtu Ljubljana

Delitev vod ob mejnih prehodih s Hrvaško

Igrišče za otroke "Afriška vas" v Živalskem vrtu Ljubljana

...

 

Kredit Nezgodno zavarovanje Varčevanje Otroci Potovanje