Zgodbe vsakdanjih junakov

 

Spodbudili smo vas, da zapišete zgodbe in predstavite junake vsakdanjega

življenja ter hkrati pomagate mladim iz socialno šibkejših okolij.

 

Prejeli smo veliko prekrasnih, navdihujočih zgodb vsakdanjih junakov, ki

širijo dobroto in prijaznost v svetu, v katerem živimo. Hvala vam!❤️

 

Nekaj zgodb junakov bomo zdaj delili z vami.

 

Zgodbe vsakdanjih junakov

 

Spodbudili smo vas, da zapišete zgodbe in predstavite junake vsakdanjega življenja ter hkrati pomagate mladim iz socialno šibkejših okolij.

 

Prejeli smo veliko prekrasnih, navdihujočih zgodb vsakdanjih junakov, ki širijo dobroto in prijaznost v svetu, v katerem živimo. Hvala vam!❤️

 

Nekaj zgodb junakov bomo zdaj delili z vami.

 

Junakinja Mojca

Moja junakinja je gospa Mojca, najboljša prijateljica moje mame, ki s svojim centrom za ženske pomaga ženskam prebroditi različne življenjske težave in jim vsakodnevno vliva upanje. (Julija)

Junak Tilen

Pred nekaj dnevi sem hodil po ulici in sem na klopci zagledal brezdomca. Ker se mi je zelo zasmilil sem šel do bližnje trgovine in mu kupil sendvič in sok. Bil je zelo vesel. (Tilen)

Junakinja učiteljica

V osnovni šoli sem imel učiteljico, ki je vedno poskušala videti življenje s svetle plati. Naučila nas je tehnike umirjanja jeze, brala je zgodbe in organizirala prostovoljski krožek. Z njeno pomočjo smo pomagali v nižjih razredih, vrtcu in domu za starejše. (Alex)

Junak Lan

Moj junak je prijatelj Lan, ki je sosedu pomagal zložiti drva, saj je sam že malo prestar. Sosed je bil zelo hvaležen, ker mu bo zdaj toplo. (Maj)

Junak Andrej

Moj vsakdanji junak je sodelavec Andrej, ki se vsakodnevno trudi za dobre odnose na delovnem mestu, je vedno nasmejan, prijazen do sodelavcev in vedno pripravljen pomagati. (Gregor)