Dinamično delo

Zavarovalnica Vita je največja slovenska bančna zavarovalnica in del ugledne Zavarovalne skupine Sava. Delo pri nas je dinamično in vedno polno zanimivih izzivov. Stopamo v korak s časom in v poslovanje uvajamo najnovejše tehnologije, ki strankam olajšajo dostop do naših storitev. Tako lahko vedno izpolnimo svoje obljube in strankam stojimo ob strani tudi v trenutkih njihovih največjih preizkušenj.

Spodbujamo inovativnost

Radi imamo ideje, saj poganjajo napredek, ta pa rast. Če v idejah vidimo nekaj več, jih vsi pomagamo uresničiti. Najbolje uspevajo tam, kjer je znanje, zato mu v Viti posvečamo veliko pozornosti. Skrbno ga negujemo, nadgrajujemo in si ga izmenjujemo. Želimo si, da bi bili na svojem področju strokovno podkovani in samozavestni, zato ti bomo z veseljem pomagali razvijati tvoje potenciale. 

Prijetno delovno okolje

V zavarovalnici Vita se med seboj spoštujemo in si zaupamo. Spodbujamo odprto komunikacijo med sodelavci in vodstvom. Zdravi, zadovoljni in sproščeni smo bolj ustvarjalni in učinkoviti. Skupaj premagujemo izzive in se veselimo uspehov. Cenimo trud in dobro delo, zato ju znamo tudi ustrezno nagraditi. Ker smo odgovorni in zanesljivi, si lahko delo organiziramo tako, da imamo čas tudi zase in za svoje bližnje.

Zazrti smo v prihodnost

Medsebojno spoštovanje, izpolnjevanje obljub in sodelovanje so vrednote, ki jih v Viti delimo z zaposlenimi, strankami in širšo družbo, katere del smo. Zagotavljanje varnosti nam pomeni več kot le posel, to je naše poslanstvo. Nenehno nadgrajujemo svoje produkte, razvijamo nove storitve in uvajamo napredne tehnologije, s katerimi ljudem stojimo ob strani v njihovih največjih preizkušnjah. Z zadovoljstvom strank tudi sebi zagotavljamo dolgoročno rast in finančno varnost. S sodelovanjem v družbeno odgovornih aktivnostih pa sodelavcem dajemo možnost, da postanejo del pomembne zgodbe, s katero pomagamo ustvarjati boljši jutri. 

Prilagodljiv delovni čas

Vsak od nas ima svoj življenjski ritem, ki mu najbolj ustreza. Nekateri so najučinkovitejši zgodaj zjutraj, drugi malce kasneje. Da bi bili kar se da spočiti in bistrih glav, si zaposleni v dogovorjenih časovnih okvirih lahko prilagodijo čas prihoda na delovno mesto in odhoda z njega. 

Možnost dela od doma

Dvakrat do trikrat tedensko se lahko zaposleni odločijo za delo od doma. Nekaterim to ustreza, ker prihranijo čas, ki bi ga sicer porabili za pot v pisarno, pa tudi zato, ker so tako učinkovitejši in lažje usklajujejo službeno in zasebno življenje. 

Strokovna izobraževanja

Znanje je gonilna sila zavarovalnice Vita, zato spodbujamo izobraževanje in strokovni razvoj vseh zaposlenih. Poleg lastnih izobraževalnih programov sodelavcem omogočamo še obisk različnih strokovnih usposabljanj doma in v tujini. 

Zavarujemo tudi tebe

Življenje je nepredvidljivo in dragoceno, zato zaposlenim ponujamo nekatera brezplačna zavarovanja zanje in njihove bližnje.

Zdrav duh v zdravem telesu

Poleg različnih športnih aktivnosti, kot so plavanje, tenis, odbojka in vodene vadbe v fitnesu, so zaposlenim v Viti na voljo tudi preventivni zdravstveni pregledi za nekatere resne bolezni. Z delavnicami sprostitvenih tehnik pa skrbimo tudi za naše dobro psihološko počutje. 

Družini prijazno

Prvi vrtčevski koraki in prvi šolski dan so pomembni družinski dogodki, ki jih zaposleni v Viti nikakor ne smejo zamuditi. Otroke razveselimo tudi z darili dedka Mraza, možnostjo ogleda otroških predstav v Cankarjevem domu ter z vstopnicami in ugodnejšim počitniškim varstvom v ZOO Ljubljana.

Dan za zdravje

Vsak zaposleni v zavarovalnici Vita ima en dodatni prosti dan, ki ga lahko porabi za rekreacijo ali oddih. Nekateri se odpravijo v hribe, drugi smučat ali plavat, vsak pa nam pošlje fotografijo z lepimi pozdravi za sodelavce. 

Vračamo družbi

Vsak od nas lahko po svoje prispeva k boljši in lepši prihodnosti, skupaj pa lahko naredimo še več. Vsako leto s pobudo Srce za svet zaposlene vključimo v aktivnosti, s katerimi se trudimo pustiti pozitiven pečat v družbi, katere del smo. Tako naša obljuba, da ljudem stojimo ob strani, dobi še globlji pomen. 

Družimo se

Skupaj rešujemo izzive in se družno veselimo uspehov. Vsako leto organiziramo dogodke, na katerih bolje spoznamo sodelavce, okrepimo ekipnega duha in izboljšamo medsebojne odnose. Veselimo se tudi rojstnih dnevov, pomembnih obletnic in osebnih uspehov. 

Sodelujemo in rastemo

Vsak zaposleni v zavarovalnici Vita je pomemben del večje zgodbe, ki jo pišemo vsi skupaj. Delimo si izzive, znanje, ideje, želje in ambicije, zato je pomembno, da smo dobro uigrana ekipa, ki sledi skupnim ciljem in se ob tem dobro počuti. 

Sodelujemo in rastemo Sodelujemo in rastemo Sodelujemo in rastemo Sodelujemo in rastemo Sodelujemo in rastemo Sodelujemo in rastemo

Pridruži se nam

Oglej si razpisana delovna mesta.
 

Oglej si prosta mesta