Skupaj rastemo

V Viti si želimo, da bi naša zavarovanja ljudem res olajšala njihove največje preizkušnje, zato je naše delo zelo dinamično. Vedno se trudimo biti najboljši, zato iščemo sodelavce z znanjem, odgovornostjo in željo po uspehu. Pridruži se nam, če bi rad/-a svojemu delu dal/-a smisel in rasel/-a skupaj z nami.

Razpisana delovna mesta

Pomemben je vsak član ekipe

Tvoje ideje, načrti in energija so lahko pomemben člen v ekipi sodobne, digitalizirane in družbeno odgovorne zavarovalnice Vita, v kateri cenimo in spodbujamo radovednost, željo po strokovnem razvoju ter medsebojno sodelovanje.

Uresniči svoje karierne cilje

Dinamično delo

Svet okoli nas se ves čas spreminja, zato tudi mi nenehno iščemo nove načine, kako našim strankam zagotoviti varnost in oporo takrat, ko jo najbolj potrebujejo.

Spodbujamo inovativnost

Ideje poganjajo napredek, zato jim radi prisluhnemo. Tistim, v katerih prepoznamo nekaj več, pa tudi pomagamo do uresničitve.

Prijetno delovno okolje

V Viti se med seboj dobro razumemo. Odprta komunikacija nam je zelo pomembna, saj tako lahko premagujemo večje in manjše izzive. Veliko se pogovarjamo, drug drugemu pomagamo in se skupaj veselimo uspehov. Srečamo se na plavanju, odbojki, sprehodu po živalskem vrtu, različnih delavnicah in zabavnih teambuildingih. Ponašamo se s tem, da pri nas vsak lahko potrka na vrata pisarn vodstva, saj smo tam vedno dobrodošli.

Zazrti smo v prihodnost

Pri razvoju naših zavarovalnih produktov razmišljamo, kako strankam ponuditi nove in zanimive rešitve, ki jim bodo res v pomoč v težkih trenutkih. Približujemo se jim s pozornostjo in domiselnimi naprednimi tehnološkimi rešitvami. Hkrati pa tudi razmišljamo, kaj bodo stranke potrebovale nekaj korakov naprej v prihodnosti. Z njihovim zadovoljstvom tudi sebi zagotavljamo dolgoročno rast in varnost, s trajnostnimi rešitvami in modeli poslovanja pa sodelujemo pri ustvarjanju boljšega sveta za vse nas.

Iščemo nove sodelavce

Trenutno ni razpisanih prostih delovnih mest

Oglasi se nam

Imaš znanje, izkušnje in ideje, s katerimi bi lahko prispeval/-a k uspehu Zavarovalnice Vita, ter bi se rad/-a pridružil/-a naši ekipi? Piši nam tu, tudi če trenutno nimamo razpisanih ustreznih delovnih mest zate. Z veseljem ti bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana z zaposlitvijo v Viti.

Oddaj prijavo