Smo skrbna in predana ekipa

Z inovativno prodajno podporo, skrbnostjo, sodelovanjem in prijateljskim vzdušjem skrbimo za odlično izkušnjo naših strank.

S sistematičnim usmerjanjem, strokovnim usposabljanjem in podporo poslovni mreži NLB si prizadevamo povečati prepoznavnost in ugled Vite ter vzpostaviti visoko motivirano mrežo prodajalcev za intenzivno trženje naših storitev v NLB Poslovalnicah.

Naloge službe za podporo prodaji

Pripravljamo jasno prodajno strategijo za vsak produkt in prodajni kanal.

Skrbimo, da so bančni komercialisti usposobljeni za prodajo zavarovanj. 

Organiziramo strokovno-motivacijske delavnice, izobraževanja in coachinge.

Pripravljamo prodajne akcije, prodajne treninge in druge prodajne aktivnosti ter spremljamo njihovo učinkovitost.

Upravljamo info kanal in klicni center zavarovalnice.

Spremljamo zadovoljstvo strank, da bi lahko izboljšali uporabniško izkušnjo.

Analiziramo prodajne rezultate po vseh kanalih in izvajamo potrebne ukrepe za doseganje prodajnih ciljev.

Sodelujemo pri razvoju novih zavarovalnih produktov. 

Spoznaj ekipo zavarovalnice Vita

Nina Puhek

Nina Puhek

direktorica službe za podporo prodaji, Služba za podporo prodaji

1/6
Zakaj si se odločila za zaposlitev v zavarovalnici Vita?

Svojo poslovno pot sem začela graditi v bančništvu, kjer sem pokrivala zavarovalniške produkte. Bili so lepi in neprecenljivi trenutki, sodelovanje s sodelavci in prodajno mrežo. Pa vendar sem si v nekem trenutku želela spremembe in si želela svoje znanje poglobiti. Želela sem se pridružiti zavarovalnici Vita, ker je bila zame vedno prva in vodilna na področju bančnega zavarovalništva.

2/6
Kaj so tvoje naloge?

Moja osebna naloga je zgraditi odličen team, ki bo tako produktno kot prodajno podpiral mrežo NLB poslovalnic. Želim, da bomo prepoznani in da bomo skupaj z mojim teamom in s prodajno mrežo dosegli ne le odlične rezultate, ampak predvsem tudi zadovoljne stranke.

3/6
S kakšnimi izzivi se srečuješ pri delu?

Kot novi v Vitinem teamu je zame še veliko novega, neodkritega. S pomočjo vodstva in sodelavcev izzive sprejemam kot nekaj dobrega in pozitivnega. Če smo vsi pozitivno naravnani, so izzivi vedno premagljivi in jih z lahkoto premagujemo.

4/6
Kako poteka tipičen dan na zavarovalnici Vita?

Če si idejno naravnan, če imaš vizijo in želiš doseči cilje, tipičnega dneva ni. Vsak dan je nekaj novega. Se spoznavamo, iščemo področja, na katerih smo dobri, in tudi, kje potrebujemo podporo. Iščemo ideje in predloge, kako izboljšati produkte ali procese, kako pri nekemu produktu dodati stranki prepoznano dodano vrednost. Iščemo ideje in načine, kako izpostaviti najboljše za stranko in prodajne zastopnike, in se na tak način zbližati ter okrepiti sodelovanje z NLB. Veliko je timskega dela, spodbude, podpore in tako dan kar prehitro mine.

5/6
Kaj ti je všeč na tvojem delovnem mestu?

Rada sem v akciji, projekti, vpeljava nekaj novega so zame pozitivni izzivi, ki me peljejo dalje. Imam razgibano delo in sodelujem z različnimi oddelki, tako v ekipi Vite kakor tudi NLB banke. Že takoj sem ugotovila, da imam krasne sodelavce, drug od drugega se lahko veliko naučimo in tako rastemo tako na poslovnem kot osebnem področju.

6/6
Kaj bi svetovala nekomu, ki se želi pridružiti vašemu kolektivu?

Če si želiš biti del Vitine ekipe in z nami graditi uspešne "Vitine" zgodbe, naredi prvi korak, izdelaj strategijo, zastavi si cilj, bodi pozitivno naravnan ter nas prepričaj s tvojo predstavitvijo in pozitivno energijo!

Pridruži se nam

Oglej si razpisana delovna mesta.
 

Oglej si prosta mesta