Pridruži se ekipi NLB Vita d.d. Ljubljana, največji bančni zavarovalnici v Sloveniji kot pravnik!

22. 05. 2019

Opis dela:

NLB Vita z namenom kadrovske okrepitve v svoje vrste vabi zanesljivega in odgovornega, samoiniciativnega, natančnega, preudarnega in na stranke usmerjenega in pozitivno naravnanega posameznika, ki bo prevzel naloge pravnika in tako skupaj z ekipo NLB Vite soustvarjal zgodbo najuspešnejše bančne zavarovalnice v Sloveniji.

Tip novice: Delovno mesto

Tvoje naloge bodo:

• pravna pomoč različnim sektorjem zavarovalnice,
  • priprava, pregledovanje, verificiranje dopisov, sklepov, pogodb, aktov in drugega materiala,
  • izdelovanje obdobnih poročil z načelnimi pravnimi mnenji, strokovnimi informacijami in povzetki pomembnih odločitev in aktov,
  • izvajanje in nadziranje ukrepov ter drugih nalog s področja skladnosti poslovanja, ki so zajete v vsakokratnem letnem načrtu dela službe,
  • redno spremljanje in poročanje o spremembah relevantne zakonodaje in o morebitnem vplivu le-te na poslovanje zavarovalnice,
  • sodelovanje v projektnih skupinah za razvoj poslovnih procesov in novih prodajnih poti oz. dopolnitev obstoječih,
  • priprava internih aktov zavarovalnice,
  • sodelovanje v projektnih skupinah za razvoj novih ali prenovo že obstoječih zavarovalnih podlag in obrazcev.

Nudimo ti:

• delo v dinamičnem kolektivu, kjer spodbujamo stalno strokovno in osebno rast,
  • urejeno, družini prijazno in sproščeno delovno okolje,
  • možnost pridobivanja izkušenj v mednarodnem okolju,
  • delovno razmerje za nedoločen čas s polnim delovnim časom ter poskusno dobo 5 mesecev.

V kolikor imaš VII. stopnjo izobrazbe pravne smeri, znanje standardnih in specializiranih orodij za PC ter aktivno govoriš angleški jezik, ter poseduješ kompetence, naštete v opisu, te vabimo, da nam svoj CV in motivacijsko pismo posreduješ na naslov zaposlitev@nlbvita.si najkasneje do 7. junija 2019.