Pridruži se ekipi zavarovalnice Vita, največji bančni zavarovalnici v Sloveniji, kot »poslovni sekretar (m/ž)«!

09. 08. 2023

Zavarovalnica Vita v času preizkušenj zagotavlja varnost in oporo vsem svojim strankah. Naše delo je zelo dinamično, ker želimo biti pri tem najboljši. Zato razvijamo vedno nove produkte in se z inovativnimi rešitvami prilagajamo potrebam naših strank. Ker verjamemo, da so te zadovoljne, če so zadovoljni naši zaposleni, spodbujamo dobre ideje, zagotavljamo ustvarjalno okolje in skrbimo za dobro počutje vseh zaposlenih.

Te veseli komunikacija in koordiniranje stikov Vite s finančnimi in drugimi institucijami v Sloveniji, organizacijska podpora Upravi in drugim enotam zavarovalnice ter administrativno vodenje kadrovskih in drugih evidenc zaposlenih? Vabimo te, da se nam pridružiš in nam s svojimi izkušnjami pomagaš postati še boljši.

Tip novice: Delovno mesto

Pričakuje te odlična ekipa in naslednje delovne naloge:
  • koordiniranje stikov in spremljanje odnosov Vite s finančnimi in drugimi institucijami v Sloveniji,
  • izvajanje poslovnega protokola,
  • administrativna podpora organizacijskim enotam zavarovalnice,
  • odgovornost za ustrezno evidentiranje vse prejete in izhodne pošte,
  • skrb za digitalizacijo procesov v sekretariatu,
  • izvajanje politike zdravstvenega in socialnega varstva ter varstva pri delu,
  • skrb za pravočasno posredovanje podatkov, relevantnih za obračun plač zunanjemu izvajalcu za obračun plač,
  • skrb za administriranje in nadzor na aplikacijo za vodenje evidence delovnega časa zaposlenih,
  • priprava odgovorov na poizvedbe stečajnih upraviteljev,
  • podpora zaposlenim pri organizaciji udeležbe na izobraževanjih doma in v tujini,
  • skrb za izvajanje rednih servisov službenih vozil, skrb za izvajanje/podaljševanje avtomobilskih zavarovanj za službena vozila, skrb za redno izvajanje čiščenja službenih vozil in skrb za redno menjavo pnevmatik na službenih vozilih zavarovalnice,
  • opravljanje drugih del po nalogu nadrejenega oz. uprave, ki smiselno sodijo v delokrog delovnega mesta oz. dela delovne sredine, kjer se opravlja delo.
Pridruži se nam, če:
  • imaš VI/2. ali V/1. stopnjo izobrazbe upravne, ekonomske ali druge smeri,
  • imaš 2-4 let delovnih izkušenj,
  • poseduješ kompetence, kot so zanesljivost, odgovornost, etičnost, usmerjenost na stranko, sodelovanje in samoiniciativnost.
V zavarovalnici Vita ti ponujamo odlične delovne pogoje in vrsto ugodnosti:
  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 5 mesecev,
  • stimulativno plačilo z nagrajevanjem za doseganje dogovorjenih ciljev,
  • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela od doma,
  • izobraževanje in spodbujanje pri kariernem razvoju,
  • dinamično in ustvarjalno delo, ki nikoli ne postane enolično,
  • nabor brezplačnih zavarovanj,
  • sodelovanje v družbeno odgovornih aktivnostih,
  • spodbujanje zdravega načina življenja.
Kaj še čakaš?

Se prepoznaš v opisu delovnega mesta? Do vključno 31. avgusta 2023 pričakujemo tvojo prijavo z življenjepisom in kratkim motivacijskim zapisom, zakaj meniš, da si pravi kandidat za delovno mesto prihodnosti. Piši nam na naš e-naslov zaposlitev@zav-vita.si.

Na tvoje sporočilo ti bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.