To smo mi

01. 06. 2023

Predstavljamo vam zgodbo o srčnih, iskrenih in odličnih ljudeh. Ponosni smo, da v celotni Zavarovalni skupini Sava, katere del je tudi zavarovalnica Vita, sooblikujemo delovno okolje čim bolj po meri zaposlenih in tako postajamo še bolj zanimiv, privlačen in prijeten delodajalec. 

Tip novice: Obvestila

V središče postavljamo prav vsakega zaposlenega, ki na svoj način soustvarja našo skupno, trajnostno prihodnost – tako s svojo strokovnostjo pri delu kot srčnostjo pri športnih, družabnih ali prostovoljskih projektih družbe in skupine.

Zaposlitev pri nas predstavlja priložnost za osebni razvoj ter zanimivo, dinamično in raznoliko delo, pri katerem prevladujejo pristni odnosi in odprta komunikacija. Želimo, da ste uspešni pri delu in v življenju.

Skupaj gradimo povezano skupnost, premagujemo ovire in smo predvsem prijatelji tudi zunaj delovnega okolja. Verjamemo, da lahko z dobrimi dejanji in odnosi pomagamo narediti svet lepši, zato radi pomagamo tistim, ki nas potrebujejo. To je ključ do čudovitih zgodb in prava pot do sveta, ki si ga želimo. 

Ker v družbi dobrih ljudi šteje vsak posameznik.    

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Oglejte si video - To smo mi

Nazaj