Žabji žur ob praznovanju petnajstega rojstnega dne NLB Vite v ZOO Ljubljana

17. 09. 2018

V nedeljo je bilo v Živalskem vrtu že spet zelo razigrano, saj smo praznovali petnajsti rojstni dan NLB Vite in tako uradno otvorili tudi novo otroško igrišče Žabji skok. Gre že za tretje inovativno igrišče NLB Vite v Živalskem vrtu Ljubljana.

Tip novice: Obvestila

Skozi ves dan so potekale žabje strokovne in ustvarjalne delavnice, kjer so se otroci lahko igrali in spoznavali s sluzjo, dvoživkami in se v različnih gibalnicah preizkušali v skokih tako in drugače. Sredi dneva so z vrtoglavimi skoki razigrano druščino navdušile najbolj poskočne žabice na svetu – Cheerleading skupina Žabice z Loga, ki so večkratne svetovne in evropske prvakinje. Prav tako svetovno uveljavljene plesalke plesne šole Mojce Horvat Mojca Dance pa so mlado in staro zazibale v divje ritme in ob maskotah risanke Madagscar predstavile nekaj predpremiernih odlomkov muzikala Madagscar.

Rojstnodnevno slavje je bilo na vrhuncu, ko smo med otroke razdelili slavnostno torto iz več sto kroglic, ki so ponazarjale velikanske žoge novega unikatnega otroškega igrišča NLB Vite, žabji skok.

Otrokom smo omogočili brezmejno igranje na vseh igralih živalskega vrta ter sladkanje s palačinkami in sladoledom ter druženje z maskotami. Prav tako so otroci lahko spoznavali živali muzikala Madagscar, risali na majice, si poslikali obraz, domov pa odnesli gumitvist.

Nazaj