Prevzemite nadzor nad lastnimi podatki

12. 09. 2018

S Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) se zagotavlja višja in enotna raven zasebnosti in varovanja podatkov potrošnikov v naši skupni evropski družini ter širše v svetu. Pozitivni učinek novega svežnja zakonodaje je predvsem v tem, da lahko potrošniki ponovno prevzamete nadzor nad lastnimi podatki ter jih zaupate v obdelavo le tistim, katerim zaupate.

Tip novice: Obvestila

Ali zaupate življenjski zavarovalnici NLB Vita ?

Obiščite naš in preverite na kakšen način obdelujemo vaše podatke ter aktivno upravljajte z nastavitvami zasebnost v spletni poslovalnici e-NLB Vita.

V NLB Viti, največji bančni življenjski zavarovalnici na slovenskem trgu, si prizadevamo tudi pri izvajanju aktivnosti neposrednega trženja ostati zavezani zelo življenjskemu pristopu. Tu in tam vam bomo posredovali aktualne, vendar splošne informacije o naši ponudbi in stanju na zavarovalnem trgu, vas obveščali o nagradnih igrah ter družabnih dogodkih zavarovalnice, ipd. V NLB Viti pa si želimo z vsakim od vas zgraditi še bolj oseben odnos in postati zavarovalnica, ki je sposobna analizirati in predvideti vaše potrebe ter vam ob pravem času podati informacijo z dodano vrednostjo in ponuditi tisto kar zares potrebujete.Da boste v prihodnje lahko prejemali le vam prilagojena sporočila, pa potrebujemo vaša soglasja, ki jih lahko uredite tukaj.

Nazaj