Pomembno bolj kot kadarkoli prej

Pomembno bolj kot kadarkoli prej

Življenjska zavarovanja Vite krijejo primer smrti zaradi bolezni COVID-19.

COVID-19 je »šifra«, ki bo za vedno zaznamovala naša življenja in se zapisala v zgodovino med drugim tudi kot sprožilec preoblikovanja vrednot življenja, odnosov, poslovanja, komunikacije in še česa.

Trenutne izredne razmere bodo ob tem prinesle tudi kakšno pozitivno spremembo. Zavedanje o tem, kar je neprecenljivo. O Življenju.

Še pred enim mesecem smo brezskrbno in samozadostno delovali na vseh področjih, osredotočeni na materialne dobrine. Zadnji tedni domače karantene pa so jasno pokazali, kaj nam je zares pomembno. Preživljamo bolj kvaliteten čas s svojo družino, a hkrati pogrešamo prijatelje, druženje, svobodo. Ko vse to opazujemo z vidika zavarovalniške branže ugotavljamo, da bo zdaj bolj, kot kadarkoli prej jasno, kako pomembno je imeti zavarovano življenje.

V praksi smo do sedaj v večini poznali sedem razlogov oziroma potreb za zavarovanje življenja in sicer:
  • imam otroke in želim poskrbeti za njihovo finančno varnost,
  • imam partnerja in želim poskrbeti za njegov življenjski standard,
  • imam starše, ki so finančno odvisni od mojih prihodkov,
  • imam najet dolgoročni kredit,
  • sem samozaposlen,
  • opravljam zelo rizičen poklic in/ali
  • ukvarjam se z ekstremnim športom ali rizičnim hobijem.

Novo desetletje je na že tako dolg seznam dodalo novo nujo po zavarovanju življenja. Verjetno najpomembnejšo, saj je čisto nepredvidljiva pandemija novega koronavirusa tudi manj pripravljene opomnila na vrednost življenja.

Ob tem želimo vse naše zveste zavarovance, imetnike življenjskih zavarovanj obvestiti, da njihovo zavarovanje krije tudi primer smrti zaradi bolezni COVID-19. NLB Vita bo upravičencem izplačala dogovorjeno zavarovalnino.

Ker je NLB Vita zelo življenjska zavarovalnica, vam ves čas stojimo ob strani.

Za vas smo dosegljivi 24/7 na info@nlbvita.si, na telefonski številki 080 87 98 ali prek različnih kanalov NLB: Klik, KlikIn, klicni center NLB, Videocall.

Ostanimo doma. Ostanimo zdravi.

Nazaj