Spletni pogovor: Kaj moramo vedeti pred dopustom na Hrvaškem

Potovanje

11. 06. 2020

Spletni pogovor: Kaj moramo vedeti pred dopustom na Hrvaškem

V zavarovalnici Vita si prizadevamo odgovarjati na vaše realne življenjske potrebe. Z mislijo na vas oblikujemo ponudbo naših zavarovanj in vam pomagamo pri življenjskih odločitvah. Da se vam lahko še bolj približamo, smo zasnovali spletni pogovor (webinar), na katerih se bomo z našimi in zunanjimi strokovnjaki pogovarjali o tem, kakšne bodo prve počitnice po epidemiji novega koronavirusa.

Za prvi pogovor smo izbrali temo, s katero se trenutno srečuje marsikdo med vami, in sicer, kakšne bodo prve počitnice na Hrvaškem po epidemiji novega koronavirusa.

Pogovarjali smo se z gostoma, ki dobro poznata trenutno situacijo v turizmu in z našo strokovnjakinjo, ki je gledalcem predstavila, kako je z zdravstvenim zavarovanjem v tujini.

Sogovorci

Dogodek je potekel, si pa lahko na spodnji povezavi pogledate posnetek spletnega pogovora in prenesete prezentacije govorcev.

Želim pogledati posnetek pogovora: Kaj je dobro vedeti pred dopustom na Hrvaškem

Metka Bradetić: Situacija na Hrvaškem

Matej Knaus: Kaj so pripravile turistične agencije

Neja Orelj: Zdravstveno zavarovanje s medicinsko asistenco v tujini

Veseli bomo vaših komentarjev in predlogov, kaj bi lahko še izboljšali ali katere teme bi vas še zanimale. Vaše komentarje nam, prosim, posredujte na naslov spletnipogovori@zav-vita.si.

Nazaj