Za razigrano otroštvo in varno prihodnost gre

Starševstvo je najlepši in tudi najzahtevnejši poklic. Svojemu otroku želimo le najboljše. Veselo, nasmejano, brezskrbno in radoživo otroštvo. Premalokrat pa razmišljamo o času, ko bodo naši otroci odrasli, se osamosvojili in postali popolnoma neodvisni. Brezskrbnost otroka v prihodnosti se začne z našo skrbnostjo danes. Zato je prav, da že danes mislite na prihodnost. Prihodnost svojih otrok.

Življenjsko zavarovanje NLB Vita Razigrana omogoča varčevanje za otrokovo štipendijo, hkrati pa otroku olajša prehod v samostojnost, tudi če se vam zgodi najhujše. Namenjeno je staršem, ki želite svojim otrokom zagotoviti varno otroštvo in sredstva za študij, ter starim staršem, ki želite svojim vnukom olajšati prehod v samostojnost. S takim zavarovanjem ste v času varčevanja za otrokovo štipendijo tudi življenjsko zavarovani.

Svojemu otroku lahko zagotovite primerno štipendijo že z manjšimi vplačili. To pomeni, da z najmanj 25 evri na mesec otroku zagotovite štipendijo, če se vam med varčevanjem kaj zgodi. Hkrati pa vlagate v otrokovo prihodnost, saj je NLB Vita Razigrana življenjsko zavarovanje, s katerim varno varčujete. Na vaša privarčevana sredstva imate zajamčen donos v višini 1,25 odstotka. Če bodo donosi večji, boste upravičeni tudi do letnega presežka.

Zavarovanja lahko oblikujete po svoji meri. Izbirate lahko, koliko časa boste varčevali in ali boste varčevali v mesečnih obrokih ali z enkratnim pologom v minimalni višini 1.000 evrov. Privarčevani znesek se lahko izplača v enkratnem znesku ali v obrokih kot štipendija, ki jo vaš otrok začne prejemati ob začetku obiskovanja srednje šole ali ob začetku študija.

Vabimo vas, da si ogledate podrobnosti zavarovanja ali se oglasite v vseh NLB Poslovalnicah ali Banki Celje, kjer vam bodo usposobljeni svetovalci poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje in finančne možnosti ter kjer boste lahko sklenili življenjsko zavarovanje NLB Vita Razigrana.

Varčevanje Otroci Finance