Postopno do brezskrbnosti

Se kdaj vprašate, kako bodo shajali vaši najbližji, ko vas več ne bo? Postopno življenjsko zavarovanje vam z rednimi mesečnimi vplačili na dolgi rok omogoča privarčevanje da privarčujete zadostne količine denarja, ki zagotavlja varnost družine ali tistih, ki so od vas finančno odvisni. S takšnim zavarovanjem svoje najbližje razbremenite morebitnih materialnih zadreg in jih finančno preskrbite.

S privarčevanim denarjem lahko odplačajo morebitne kredite ali pokrijejo druge finančne obveznosti, ohranijo svoj dosedanji življenjski standard ali privarčevano vsoto namenijo izpolnitvi raznih dolgoročnih ciljev, kot so izobraževanje otrok, dodatna pokojnina, počitnice in hobiji. Kljub temu, da vaši najbližji cenijo vašo prisotnost veliko bolj kot katero koli drugo stvar, jim lahko s privarčevanimi sredstvi olajšate težke trenutke.

V življenjski zavarovalnici NLB Vita d. d. Ljubljana ponujamo pester izbor postopnih življenjskih zavarovanj, izmed katerih lahko ob pomoči usposobljenih strokovnjakov sklenete tisto, ki vam je za brezskrbno prihodnost najbolj pisano na kožo. Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo, oziroma se oglasite v vseh NLB Poslovalnicah ali Banki Celje.

V NLB Poslovalnicah in Banki Celje, kjer lahko sklenete življenjsko zavarovanje NLB Vita, za vas skrbijo usposobljeni svetovalci, ki bodo poiskali najboljšo rešitev glede na vaše želje in finančne možnosti. Več informacij lahko dobite tudi na spletni strani www.nlbvita.si ali na brezplačni telefonski številki 080 87 98.

Kredit Varčevanje Finance

Prejšnji članek:

Vprašanja danes za jutri